Jesu varning om att skada barn

Matteus 18: 5 Den som tar emot ett sådant litet barn i mitt namn tar emot mig, 6 men den som får en av dessa små som tror på mig att snubbla, det skulle vara bättre för honom om en enorm kvarnsten hängdes runt hans hals sjönk ner i havets djup.

Markus 9:42 Den som kommer att få en av dessa små som tror på mig att snubbla, det skulle vara bättre för honom om han kastades i havet med en kvarnsten hängd om halsen.

Lukas 17: 1 Han sade till lärjungarna: ”Det är omöjligt att inga tillfälle att snubbla komma, utan ve honom genom vilken de kommer! 2 Det skulle vara bättre för honom om en kvarnsten hängdes runt hans hals och han kastades i havet snarare än att han skulle få en av dessa små att snubbla.

Här är originalinlägget med videon. Nedan är en del av transkriptionen från den videon. Gå till originalinlägget och använd översättningsappen i sidofältet.

Vi går direkt till dina telefonsamtal … låt oss gå till en vanlig uppringare … en mamma tog in ett barn för ett vaccin. Tack för att du ringde … förra veckan spelade du upp en video av en mamma som fick ett barn som vaccinerades … hon satt bredvid sin dotter och hennes dotter hade röret i näsan … Min son var en av de människor som dog av det … Jag pratar om min son. Och om den här kvinnan hade hört min röst, och om någon kan höra min röst, gör det inte mot dina barn. Låt dem leva. Låt oss hålla av. Låt oss vänta. Detta är inte en nödsituation. Detta är ingen pandemi. Vi tårar. Skrämmande tider. Lyssna på de här killarna. Allt de har sagt har gått i uppfyllelse … Öppna dina ögon och vakna upp och lyssna på dessa människor innan vi hamnar som dessa människor … Gud kan bara ge dig vad du kan hantera och sedan styrka att fortsätta, så låt oss göra det.Vänligen länka till denna sida. Det hjälper människor att hitta webbplatsen. Tack.

Den här webbplatsen har bibelrelaterade artiklar. Använd översättningsappen.
http://biblequestionsblog.com

Den här sidan har information om Covid.
http://shineonhealth.com

Den här webbplatsen har nyhetsartiklar.
https://wethepeoplefree.com

Om du gillar den här sidan, vänligen länka till den eller dela länken till den här sidan. Tack.

Previous Post

Var kloka som ormar

Next Post

Få visdom, få förståelse