Var kloka som ormar

Matteus 10:16 ”Se, jag sänder ut dig som får bland vargar. Var därför klok som ormar och ofarliga som duvor. 17 Men se upp för människorna, för de kommer att överlämna dig till råd, och i deras synagogor kommer de att gissa dig.

Efesierbrevet 5: 6 Låt ingen bedraga dig med tomma ord. För på grund av dessa saker kommer Guds vrede över olydnadens barn. 7 Var därför inte delaktig med dem. 8 För du var en gång mörker, men är nu ljus i Herren. Gå som ljusets barn, 9 för Andens frukt är i all godhet och rättfärdighet och sanning, 10 bevisa vad som är välbehagligt för Herren. 11 Ha inget gemenskap med mörkrets ofruktsamma gärningar, utan tillrätta dem till och med. 12 Ty det är till och med synd att tala om det som de gör i hemlighet. 13 Men allt blir uppenbart av ljuset, när det tillrättavisas, ty allt som avslöjar är ljus. 14 Därför säger han: Vakna upp, du som sover och stå upp från de döda, och Kristus kommer att lysa över dig.

15 Var därför noga med att se hur du vandrar, inte som oklokt, utan som klokt. 16 Lös in tiden, eftersom dagarna är onda. 17 Var därför inte dåraktig, utan förstå vad Herrens vilja är.


 Vänligen länka till denna sida. Det hjälper människor att hitta webbplatsen. Tack.

Den här webbplatsen har bibelrelaterade artiklar. Använd översättningsappen.
http://biblequestionsblog.com

Den här sidan har information om Covid.
http://shineonhealth.com

Den här webbplatsen har nyhetsartiklar.
https://wethepeoplefree.com

Om du gillar den här sidan, vänligen länka till den eller dela länken till den här sidan. Tack.

Previous Post

Saliga är de barmhärtiga

Next Post

Jesu varning om att skada barn