Ljummen

Uppenbarelseboken 3:15 ”Jag känner till dina verk, att du varken är kall eller varm. Jag önskar att du var kall eller varm. 16 Så för att du är ljumm och varken varm eller kall, kommer jag att kräka dig ur min mun.

Varför är ljummet så dåligt?

Har du någonsin varit på ett jobb där några av arbetarna släpade fötterna? Det kan vara ett jobb runt huset eller det kan vara ett jobb på din plats.

I denna situation skulle en definition av “kall” vara någon som inte dyker upp alls.

En definition av “het” är någon som dyker upp. De dyker upp med verktyg. De dyker upp med en bra attityd och energi. De dyker upp redo att få jobbet gjort. De dyker upp och du behöver knappt berätta något för dem och jobbet blir klart. Dessa människor är “heta”.

Sedan finns det en tredje grupp. Dessa människor är inte helt “kalla”. De dyker upp. Men de dyker bara upp i kroppen. De kanske klagar. De tittar kanske på sina klockor för att se hur snart de kan gå. De kan arbeta på ett halvhjärtat sätt. Du kan behöva berätta för dem instruktioner om och om igen och de får fortfarande inte rätt. De blir ett drag på resten av gruppen. Deras brist på energi och entusiasm drar alla ner. Deras klagomål drar resten av gruppen ner. Dessa människor är “ljumma”.

“Ljummet” tar tid och energi från någon annanstans för att göra det till “hett”.

Läs det ursprungliga inlägget här. Använd en översättningsapp.Vänligen länka till denna sida. Det hjälper människor att hitta webbplatsen. Tack.

Den här webbplatsen har bibelrelaterade artiklar. Använd översättningsappen.
http://biblequestionsblog.com

Den här sidan har information om Covid.
http://shineonhealth.com

Den här webbplatsen har nyhetsartiklar.
https://wethepeoplefree.com

Om du gillar den här sidan, vänligen länka till den eller dela länken till den här sidan. Tack.

Previous Post

Betydelsen av Bibeln

Next Post

Var en tjänare