Kolla på

Jesaja 21:11 Dumas börda. Man ropar till mig från Seir: ”Vakten, vad med natten? Väktare, hur är det med natten? ”

Markus 13:32 ”Men om den dagen eller den timmen vet ingen, inte ens änglarna i himlen eller Sonen, utan bara Fadern. 33 Var på vakt! Var uppmärksam! Du vet inte när den tiden kommer. 34 Det är som en man som går bort: Han lämnar sitt hus och sätter sina tjänare i tjänst, var och en med sin uppgift, och ber den vid dörren att hålla vakt.

35 ”Håll därför vakt eftersom du inte vet när husets ägare kommer tillbaka – vare sig på kvällen eller vid midnatt, eller när hanen galar eller vid gryningen. 36 Om han plötsligt kommer, låt honom inte hitta dig som sover. 37 Vad jag säger till dig säger jag till alla: ‘Titta!’ ”

Matteus 24:42 ”Var därför vaken, för du vet inte vilken dag din Herre kommer. 43 Men förstå detta: Om husets ägare hade vetat vid vilken tid på natten tjuven kom, skulle han ha vakt och inte ha låtit bryta in i sitt hus. 44 Så måste du också vara redo, för Människosonen kommer vid en timme när du inte förväntar dig honom.

Efesierbrevet 5:11 Har ingenting att göra med mörkrets fruktlösa gärningar, utan utsätter dem snarare. 12 Det är till och med skamligt att nämna vad de olydiga gör i hemlighet. 13 Men allt som exponeras av ljuset blir synligt – och allt som är upplyst blir ett ljus. 14 Det är därför det sägs:

“Vakna, sovhytt,
uppstå från de döda,
och Kristus kommer att lysa över dig. ”

Detta är en del av ett längre inlägg. Du kan läsa den här. Använd översättningsappen på sidan.Vänligen länka till denna sida. Det hjälper människor att hitta webbplatsen. Tack.

Den här webbplatsen har bibelrelaterade artiklar. Använd översättningsappen.
http://biblequestionsblog.com

Den här sidan har information om Covid.
http://shineonhealth.com

Den här webbplatsen har nyhetsartiklar.
https://wethepeoplefree.com
Previous Post

Var en tjänare

Next Post

Tioningens kraft