Några lyssnade, andra lyssnade inte

2 Mosebok 9:13 HERREN sade till Mose: Stå upp tidigt på morgonen och ställ dig inför Farao och säg till honom: Så säger HERREN, hebréernas Gud: Låt mitt folk gå, så att de kan tjäna mig. 14 För denna gång vill jag sända alla mina plågor mot ditt hjärta, mot dina tjänstemän och mot ditt folk; så att du kan veta att det inte finns någon som jag på hela jorden. 15 Ty nu skulle jag ha sträckt ut min hand och slog dig och ditt folk med pest, och du skulle ha blivit utrotad från jorden; 16 men av den anledningen har jag låtit dig stå: att visa dig min makt och att mitt namn kan förklaras över hela jorden, 17 eftersom du fortfarande upphöjer dig mot mitt folk, så att du inte släpper dem. 18 Se, imorgon ungefär denna tid kommer jag att låta det regna ett mycket svårt hagel, som det inte har varit i Egypten sedan den dag det grundades till och med nu. 19 Befaller nu nu att allt ditt boskap och allt du har på marken ska tas i skydd. Hageln kommer att falla ner på varje människa och djur som finns i fältet och inte kommer hem, och de kommer att dö. ” ”

20 De som fruktade HERRENS ord bland faraos tjänare fick sina tjänare och deras boskap att fly in i husen. 21 Den som inte respekterade HERRENS ord lämnade sina tjänare och hans boskap ute på marken.

Ursprungligt inlägg.Vänligen länka till denna sida. Det hjälper människor att hitta webbplatsen. Tack.

Den här webbplatsen har bibelrelaterade artiklar. Använd översättningsappen.
http://biblequestionsblog.com

Den här sidan har information om Covid.
http://shineonhealth.com

Den här webbplatsen har nyhetsartiklar.
https://wethepeoplefree.com

Om du gillar den här sidan, vänligen länka till den eller dela länken till den här sidan. Tack.

Previous Post

Din motståndare söker vem han kan sluka

Next Post

Död och liv är i tungans kraft